Lieve lezers

Leuk dat jullie een kijkje nemen op onze blog!
Via deze blog willen we graag belangrijke personen in het leven van onze kleine schatjes laten meevolgen met de schoolse activiteiten. Gewoon om jullie op de hoogte te houden, maar ook om eventueel een gesprekje te kunnen beginnen over spelletjes en/of gebeurtenissen in de klas.
Laat zeker een berichtje achter, wij vinden dat heel leuk om te lezen!

donderdag 20 oktober 2011

Vanalles en nog wat...

 
Vandaag en morgen werken we alles nog af wat in de klas ligt.
Een kindtekening in ons evolutiemapje, we maken een vrije tekst, werken nog een paar ijsberen af en hebben de strijkpareltjes ontdekt.We zullen het nog druk hebben!

De kikkertjes hebben bij juf Gaëlle heel veel geleerd over ons lichaam. Ze hebben ons vandaag al veel verteld, amai. Juf denkt dat het allemaal dokters worden later...

Tweede kleuterklas: we gaan volgende week over prinsen en prinsessen leren. Op dinsdag komen er twee stagiaires in onze klas. Ze komen alleen nog even kijken hoe we alles doen in de klas en komen later nog eens terug om samen met ons vanalles te doen!
Op woensdag en donderdag zal ik niet in de klas zijn, dan heb ik een bijscholing. Er zal een andere juf de klas overnemen.

Omdat het dan zo een korte week is, zullen we het twee weken over prinsen en prinsessen hebben (na de herfstvakantie de tweede week).
Hebben jullie nog materiaal dat we kunnen gebruiken? Prenten, boekjes, films, kleren, ... Breng gerust mee naar de klas.


Derde kleuterklas: volgende week leren jullie over de pompoenen. Omdat de tweede kleuterklas over prinsen en prinsessen leren, zullen we op vrijdag een pompoen omtoveren in een koets... 
Meer over het thema lezen jullie in het briefje van juf Gaëlle.

Dinsdag is het zwemmen, vergeet jullie zwemkledij niet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten