Lieve lezers

Leuk dat jullie een kijkje nemen op onze blog!
Via deze blog willen we graag belangrijke personen in het leven van onze kleine schatjes laten meevolgen met de schoolse activiteiten. Gewoon om jullie op de hoogte te houden, maar ook om eventueel een gesprekje te kunnen beginnen over spelletjes en/of gebeurtenissen in de klas.
Laat zeker een berichtje achter, wij vinden dat heel leuk om te lezen!

zaterdag 29 november 2014

Sinterklaas en zwarte Piet

We hebben al veel gedaan rond de Sint en zwarte Piet. We hebben het voorleesboekje van Jip &Janneke uitgelezen. Die schreven een brief, zetten hun schoen, Sint kwam op bezoek en nog veel meer... We hebben geclassificeerd met opruimpiet, we hebben geteld met telpiet, we hebben een kroon gemaakt met een zwarte Piet die uit de schoorsteen komt piepen. We hebben samen kadootjes gelegd van groot naar klein en de Piraten hebben dan zelf kadootjes uitgeknipt en van groot naar klein op een strook geplakt. We hebben een brief geschreven naar Sinterklaas en in de brievenbus gedaan.

Maar we hebben ook veel vriendjes gemist. Er ging een buikgriep rond in de Piratenklas waardoor er heel veel kindjes ziek waren. Hopelijk is iedereen na het weekend weer gezond en is iedereen op maandag weer terug in onze klas.

Let op: woensdag is het pedagogische studiedag: geen school voor de kleuters!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten