Lieve lezers

Leuk dat jullie een kijkje nemen op onze blog!
Via deze blog willen we graag belangrijke personen in het leven van onze kleine schatjes laten meevolgen met de schoolse activiteiten. Gewoon om jullie op de hoogte te houden, maar ook om eventueel een gesprekje te kunnen beginnen over spelletjes en/of gebeurtenissen in de klas.
Laat zeker een berichtje achter, wij vinden dat heel leuk om te lezen!

donderdag 30 april 2015

Mama mama mama

Sssssst, we verklappen niets aan onze mama's (toch?).
De moederdagkadootjes zijn bijna klaar. We hebben al heel veel gedaan, hebben dinsdag en vandaag aan het kaartje gewerkt en zullen maandag het inpakpapier versieren. Als alles gelukt is, kunnen we dinsdag of woensdag inpakken en zullen we het kadootje donderdag meenemen naar huis.
Het versje gaat al heel vlot en zal zeker geen probleem zijn.

In de poppenhoek zijn er al superveel haartjes gewassen en het haar van de poppen wordt elke tien minuten geknipt. Volgende week probeer ik er enkele foto's van te maken. Het ziet er daar heel leuk uit.

Onze klas is een beetje veranderd. In de zandbak hebben we nu steentjes. Héél leuk om te zien hoe het experimenteren verloopt...
In de boekenhoek hebben we een heel grote big bag waar de kleuters op gaan liggen om een boekje te lezen (en dan mogen de schoenen uit).
Bij de plasticine hebben we heel veel kleurtjes nieuwe plasticine. Superleuk!!
Bij Sneeuwwitje en de Dwergen hebben we het huisje uit de Julesklas in gebruik. Jippie!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten