Lieve lezers

Leuk dat jullie een kijkje nemen op onze blog!
Via deze blog willen we graag belangrijke personen in het leven van onze kleine schatjes laten meevolgen met de schoolse activiteiten. Gewoon om jullie op de hoogte te houden, maar ook om eventueel een gesprekje te kunnen beginnen over spelletjes en/of gebeurtenissen in de klas.
Laat zeker een berichtje achter, wij vinden dat heel leuk om te lezen!

maandag 14 september 2015

Stemmen

We hebben vrijdag voor het eerst gestemd voor een thema. De kleuters brachten de volgende thema's aan: kastelen, springen, juwelen, Frozen, tractor, politie, spinnen, huisdieren, baby's, walvis, boom. Na de eerste stemronde waren Frozen en tractor het meest gekozen. Toen deden we een tweede stemronde en kwam tractor eruit met de meeste stemmen.
Thema boom en spinnen komt aan bod als we van het bos leren. Tijdens carnaval of thema winter zullen we Frozen er een beetje in betrekken. Thema huisdieren zullen we doen begin oktober als het dierendag is. Thema juwelen of baby's kunnen we met moederdag uitwerken.

De andere thema's staan genoteerd, we zullen wel zien wanneer we dat nog eens kunnen doen.


2 opmerkingen:

  1. Leuk dat de kindjes hun eigen inbreng mochten doen. 😊

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dat vind ik ook altijd. Er komen altijd wel grappige dingen naar voor. (soms vind ik het moeilijk om te beslissen wat we zullen doen)

      Verwijderen