Lieve lezers

Leuk dat jullie een kijkje nemen op onze blog!
Via deze blog willen we graag belangrijke personen in het leven van onze kleine schatjes laten meevolgen met de schoolse activiteiten. Gewoon om jullie op de hoogte te houden, maar ook om eventueel een gesprekje te kunnen beginnen over spelletjes en/of gebeurtenissen in de klas.
Laat zeker een berichtje achter, wij vinden dat heel leuk om te lezen!

zondag 10 april 2016

Lekker genoten van de vakantie? We vliegen er vanaf morgen terug in!

Onze laatste vakantiedag was het nog een dagje mooi weer. Morgen is het alweer school! Wat is de vakantie voorbij gevlogen...
We zullen een weekje rond het thema 'fietsen' werken. Het is nu wat mooier weer en dan wordt er weer wat meer gefietst. We zetten eens een fiets op tafel en bekijken hem eens van dichtbij.
We zullen niet zoveel knutselen rond de fiets, want we gaan al een beetje beginnen aan ons kadootje voor moederdag (inpakpapier, achtergrond voor het kaartje...).

Vrijdag mogen alle piraatjes hun fiets eens meebrengen naar school. Dan fietsen we op de grote speelplaats... We bespreken dan eens alle soorten fietsen: fietsen met twee wielen, fietsen met twee wielen en steunwieltjes, driewielers, loopfiets, step, ...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten