Lieve lezers

Leuk dat jullie een kijkje nemen op onze blog!
Via deze blog willen we graag belangrijke personen in het leven van onze kleine schatjes laten meevolgen met de schoolse activiteiten. Gewoon om jullie op de hoogte te houden, maar ook om eventueel een gesprekje te kunnen beginnen over spelletjes en/of gebeurtenissen in de klas.
Laat zeker een berichtje achter, wij vinden dat heel leuk om te lezen!

donderdag 30 juni 2016

Liefste piraatjes,

Je kwam aan boord en we gooiden de trossen los... Op weg naar een groot avontuur waarin ons veel te wachten stond. Toen onze piratenboot vertrok, waren we nieuwsgierig en vonden we het spannend wat we allemaal zouden ontdekken.
Het is een boeiende reis geworden met spannende, vrolijke, dromerige en actieve momenten. Ook al was er eens een zware storm en sloeg de wind af en toe hard in de zeilen, we bleven nieuwe eilandjes ontdekken en verbreedden onze horizon. We hebben veel gelachen, gepraat, geknuffeld en gespeeld, we hebben gewerkt, gedanst, gekriebeld en gedroomd.

Geniet van de vakantie! Geniet van het uitslapen, van de tijd met mama, papa en andere familie, ga eens bij elkaar spelen, geniet van het lekker niks doen, van het buiten spelen en hopelijk van het mooie zomerweer!!!

Ik ga jullie missen!

Prettige vakantie!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten