Lieve lezers

Leuk dat jullie een kijkje nemen op onze blog!
Via deze blog willen we graag belangrijke personen in het leven van onze kleine schatjes laten meevolgen met de schoolse activiteiten. Gewoon om jullie op de hoogte te houden, maar ook om eventueel een gesprekje te kunnen beginnen over spelletjes en/of gebeurtenissen in de klas.
Laat zeker een berichtje achter, wij vinden dat heel leuk om te lezen!

maandag 8 januari 2018

Reis rond de wereld!

Gelieve in een aparte plastiek zak kleding voor het grootouderfeest mee te geven: blauwe jeansbroek (voor de meisjes mag dit ook een jeansrokje zijn, maar dan wel met een donkerblauwe broekkous) en wit t-shirt met korte mouwen (zonder opdruk, aub)
Zet overal de naam van je kleuter op!! Op de kleding, maar ook op de plastiek zak. Zo snel mogelijk meegeven, maar ten laatste voor 22 januari.
Als je iets niet hebt, laat het dan weten, dan kijken we of wij er hebben.

We kunnen nog oude landkaarten of wegenkaarten gebruiken. Kunnen jullie eens kijken? We zouden ze gebruiken als decoratie en verknippen ze. Je krijgt ze dus niet terug.

Om onze kleding te maken, hebben we witte lakens nodig. Kunnen jullie hier ook eens voor kijken? Wie heeft er nog een wit laken over? Evt familie of vrienden... Deze komen ook niet terug.

Afbeeldingsresultaat voor wereld

Geen opmerkingen:

Een reactie posten