Lieve lezers

Leuk dat jullie een kijkje nemen op onze blog!
Via deze blog willen we graag belangrijke personen in het leven van onze kleine schatjes laten meevolgen met de schoolse activiteiten. Gewoon om jullie op de hoogte te houden, maar ook om eventueel een gesprekje te kunnen beginnen over spelletjes en/of gebeurtenissen in de klas.
Laat zeker een berichtje achter, wij vinden dat heel leuk om te lezen!

zaterdag 5 oktober 2019

Uitstap naar het bos

Op donderdag, 3 oktober gingen we samen met alle kinderen van onze school naar het bos. Op de heenreis hebben we een tijdje in de file gestaan voor de tunnel van Zelzate, dus we waren wat later ter plaatse dan gepland. Toen we aankwamen, mochten we direct in het treintje stappen voor een ritje door het domein. We zagen verschillende dieren: verschillende soorten kippen, geiten, schapen, paarden, .... En we zagen ook een eekhoorntje die tegen de boomstam naar boven klom.
Tegen het einde van onze rit kwamen we een paar klassen van het lager tegen. Leuk ritje, dus.
We speelden eerst op de speeltuin, want er was helemaal niemand en we hadden nog 45 minuten voordat we gingen eten. We hebben kastanjes verzameld voor Pluimpje, want die heeft een wintervoorraad nodig.
Na de boterhammen trokken we enkele groepsfoto's en maakten we een wandeling in het bos. We deden verstoppertje en waren heel erg op onze hoede voor kabouters. Die deugnieten maakten vorig jaar de veters van de juf vast en die viel toen op de grond. Dit jaar hebben de kabouters zich rustig gehouden. ;)
We zijn gewandeld tot aan het speelbos waar we op de zandberg en in de tunnels gespeeld hebben. Daarna liepen we terug naar de bus, want het was weer tijd om terug naar school te gaan. Op de terugweg hadden we terug een klein beetje vertraging, waardoor we een aantal minuten later op school waren. Een geslaagde uitstap met veel indrukken zonder regen! :)
PS: Op de kikkerblog staan ook nog foto's van Piraten.































1 opmerking:

  1. Mooie foto's , leuk om te zien. Seppe vond het een hele leuke dag in het bos!

    BeantwoordenVerwijderen