Lieve lezers

Leuk dat jullie een kijkje nemen op onze blog!
Via deze blog willen we graag belangrijke personen in het leven van onze kleine schatjes laten meevolgen met de schoolse activiteiten. Gewoon om jullie op de hoogte te houden, maar ook om eventueel een gesprekje te kunnen beginnen over spelletjes en/of gebeurtenissen in de klas.
Laat zeker een berichtje achter, wij vinden dat heel leuk om te lezen!

zondag 17 juni 2012

Dieren van de boerderij

Dinsdag gaan we naar 't Krekeltje! Daar hebben we al veel zin in...
Lekker spelen en ravotten. Als het regent, is het niet zo erg, want daar kunnen we onder het afdak en binnen ook spelen.

We gaan daar naar de diertjes kijken: papegaaien, vissen, vogels, konijnen, kippen, hangbuikzwijnen, alpaca's, geitjes, schapen, ezels en ik geloof ook een pauw. Het zou kunnen dat ik een diertje vergeten ben, het zijn er alleszinds genoeg om te bekijken en evt te aaien.

alpaca

Woensdag gaan we ook op uitstap. Niet zo ver deze keer, maar wel heel leuk! We gaan dan naar de paarden/pony's kijken bij Lauren thuis.


We hebben het thema boerderij al eens gedaan dit jaar, maar het is zo een leuk thema dat we het gewoon nog eens doen. Als jullie materiaal hebben over dit thema (boekjes, foto's, prenten, speelgoed, ...) mogen jullie het zeker meebrengen!
Alvast bedankt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten