Lieve lezers

Leuk dat jullie een kijkje nemen op onze blog!
Via deze blog willen we graag belangrijke personen in het leven van onze kleine schatjes laten meevolgen met de schoolse activiteiten. Gewoon om jullie op de hoogte te houden, maar ook om eventueel een gesprekje te kunnen beginnen over spelletjes en/of gebeurtenissen in de klas.
Laat zeker een berichtje achter, wij vinden dat heel leuk om te lezen!

maandag 2 september 2013

En we zijn gestart...

Dag lieve mensen,

Na een lange vakantie met veel mooi weer is het schooljaar begonnen...

Jullie kunnen vast niet geloven wat we vandaag allemaal gedaan hebben.
We bekeken onze boekentassen en hingen ons symbooltje eraan. We hebben gespeeld in de klas op de computer, met de plasticine, met het piratenschip, met de gogo's, met de auto's, in de poppenhoek en we maakten een mooi schilderij op de schildersezel. We gingen naar de jaarmarkt om naar de tractors, de paarden en de ezels te kijken en we kregen daar een tattoo, een ijsje én een drankje!
We deden een spelletje in de kring en dansten op de muziek. We leerden een nieuw kindje kennen: Ynte (welkom in onze klas!) en de kleuters leerden ook een nieuwe juf kennen.

Dat zijn wel heel veel dingen op één dag, vinden jullie ook niet?
Morgen komen we héél graag weer terug naar de Piratenklas en dan gaan we nog meer leuke dingen doen.

De foto's van de jaarmarkt kunnen jullie bekijken op de blog van juf Sofie. Foto's van in de klas hebben we jammer genoeg nog niet getrokken, daar was het vandaag wat te druk voor. Morgen zal dat wel beter lukken.
Als jullie nog een foto hebben van in de vakantie, dan mag je dat gerust meegeven naar school. We vertellen erover in de kring en hangen hem op (daarna mag hij terug mee naar huis).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten