Lieve lezers

Leuk dat jullie een kijkje nemen op onze blog!
Via deze blog willen we graag belangrijke personen in het leven van onze kleine schatjes laten meevolgen met de schoolse activiteiten. Gewoon om jullie op de hoogte te houden, maar ook om eventueel een gesprekje te kunnen beginnen over spelletjes en/of gebeurtenissen in de klas.
Laat zeker een berichtje achter, wij vinden dat heel leuk om te lezen!

zondag 29 september 2013

Ezelsstoet

Dag lieve vriendjes,

Wat hebben we het goed gedaan vandaag! We hadden supermooi weer en het was heel gezellig op onze kar. Ik ben supertrots op al onze kleutertjes!!! Lekker slapen, allemaal. Hieronder een foto van onze kar, meer foto's kan je bekijken op de blog van de Julesklas.



Morgen gaan we weer verder met het thema herfst. We gaan paddenstoelen en uiltjes maken. We spelen met het liedje van de eekhoorn én het spannendste van allemaal: we maken kennis met een nieuwe juf: juf Carla zal de job van juf Sofie overnemen.
Vandaag hebben we haar al eventjes gezien, maar morgen zullen we eens gaan kijken bij de Kikkertjes om een praatje te gaan maken.

Juf Sofie: We wensen jou een vlotte zwangerschap toe, we gaan jou heel hard missen! Kom maar veel langs zodat we nog eens kunnen knuffelen.

Dinsdag is het de eerste keer zwemmen. Vergeet jullie zwemgerief niet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten