Lieve lezers

Leuk dat jullie een kijkje nemen op onze blog!
Via deze blog willen we graag belangrijke personen in het leven van onze kleine schatjes laten meevolgen met de schoolse activiteiten. Gewoon om jullie op de hoogte te houden, maar ook om eventueel een gesprekje te kunnen beginnen over spelletjes en/of gebeurtenissen in de klas.
Laat zeker een berichtje achter, wij vinden dat heel leuk om te lezen!

zaterdag 18 oktober 2014

Herfst in de piratenklas

We hebben deze week al veel gewerkt rond de herfst. We hebben geleerd over het herfstmateriaal, geknutseld met herfstblaadjes, getoverd als een heks, een egeltje gemaakt, naar een prent gekeken, filmpjes gekeken van herfstbladeren die van de bomen vallen, verhaaltjes gelezen over spinnen en heksen, ... kortom: we hebben nog niet stilgezeten deze week.

Heeft jullie Piraatje vertelt dat we maandag niet geturnd hebben? Ze zijn op dinsdag gaan turnen. Ze zijn met juf Hilde naar de turnzaal in Assenede geweest. En ze vonden het heel leuk om nog eens naar daar te gaan.

Misschien hebben jullie wel al gehoord over de kriebelspin (die verstopt zich tussen de kleren van juf Vera)? De kriebelspin duikt af en toe op om te kriebelen, maar ook om te tellen, om te vertellen, om mee te kijken en nog veel meer...

Volgende week staat er nog een heleboel op het programma, waaronder zelf een spin maken, kastanjes poffen en natuurlijk op uitstap naar het bos.


1 opmerking: