Lieve lezers

Leuk dat jullie een kijkje nemen op onze blog!
Via deze blog willen we graag belangrijke personen in het leven van onze kleine schatjes laten meevolgen met de schoolse activiteiten. Gewoon om jullie op de hoogte te houden, maar ook om eventueel een gesprekje te kunnen beginnen over spelletjes en/of gebeurtenissen in de klas.
Laat zeker een berichtje achter, wij vinden dat heel leuk om te lezen!

zondag 12 oktober 2014

Nieuw thema: herfst!



Vanaf morgen beginnen we in de Piratenklas met een nieuw thema. We zullen het thema 'herfst' uitwerken. Als jullie materiaal hebben rond dit thema mag je dit altijd meebrengen. Denk aan: prentenboeken over spinnen, heksen, herfstdiertjes ea, herfstmaterialen uit de vrije natuur zijn ook meer dan welkom! We hebben veel gepland en hebben er veel herfstmaterialen voor nodig...

Deze week zullen we eens niet op maandag turnen, maar op dinsdag. Juf Hilde heeft de les met de Kikkertjes gewisseld, dus wij zullen de dinsdag naar de sporthal gaan in Assenede en de Kikkertjes zullen morgen turnen in de parochiezaal. Voor elke vakantie zal de les omgewisseld worden. Deze week zijn wij aan de beurt en volgende week gaan de Juleskes naar Assenede. Zo krijgen wij ook de kans om met alle turnmaterialen te turnen. Leuk, he!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten