Lieve lezers

Leuk dat jullie een kijkje nemen op onze blog!
Via deze blog willen we graag belangrijke personen in het leven van onze kleine schatjes laten meevolgen met de schoolse activiteiten. Gewoon om jullie op de hoogte te houden, maar ook om eventueel een gesprekje te kunnen beginnen over spelletjes en/of gebeurtenissen in de klas.
Laat zeker een berichtje achter, wij vinden dat heel leuk om te lezen!

donderdag 8 december 2016

Donker en licht



Gisteren bracht ik kerstversiering mee en hebben we ons best gedaan om de klas gezellig in te richten.
We begonnen met de kerstboom: we hebben geen boom gezocht in den Hof, maar hebben de kunstboom in elkaar gezet. Eerst alle takken sorteren op kleur (en lengte) en daarna hebben we de takken in volgorde op de stam gezet. De kerstlichtjes en slingers heeft de juf erin gehangen, maar de rest hebben de kinderen helemaal alleen gedaan. En het ziet er héél mooi uit! We zijn heel trots op het resultaat. :)

Er staan ook twee huisjes in onze klas: een donker huis en een licht huis. Heel leuk om in te spelen...

Op 23 december zal er geen kerstdisco zijn, maar vieren we een feestje in onze klas. Volgend jaar is het weer kerstdisco met de hele school. We zullen dit telkens afwisselen.
Het feestje in de klas zal met chocomelk en koffiekoeken zijn. We maken een muzikaal pak en spelen kringspelletjes om zo de kerstvakantie in te luiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten