Lieve lezers

Leuk dat jullie een kijkje nemen op onze blog!
Via deze blog willen we graag belangrijke personen in het leven van onze kleine schatjes laten meevolgen met de schoolse activiteiten. Gewoon om jullie op de hoogte te houden, maar ook om eventueel een gesprekje te kunnen beginnen over spelletjes en/of gebeurtenissen in de klas.
Laat zeker een berichtje achter, wij vinden dat heel leuk om te lezen!

zaterdag 24 december 2016

Gezellig dagje...

Gisteren hadden we een heel gezellig dagje in de Piratenklas. We begonnen met het maken van een kerststukje. Oma Monika kwam ons hierbij helpen. Dank je wel, oma Monika!!















Toen het kerststukje af was, hebben we samen het kerstkadootje uitgepakt. We hebben een kassa gekregen voor in onze poppenhoek. Met een scanner erbij en ook een bankkaart en geld. Daar zullen we nog veel mee kunnen spelen!
's Middags werden de warm-eters verrast met frietjes bij hun vol-au-vent! Lekker!
In de namiddag kwam er een puppy van Odiel naar onze klas. We hebben samen met de Juleskes en de Kikkers de puppy bekeken en geaaid. Er waren zelfs een paar kindjes die het hondje durfden vasthouden terwijl ze eigenlijk altijd héél bang zijn voor een hond. Zelfs juf Els! Knap, he?
Jammer genoeg waren we met teveel om allemaal het hondje vast te houden, we hebben wél allemaal kunnen voelen hoe zacht hij is.
Als er iemand nog een Jack Russel puppy wilt overnemen, mag die contact opnemen met de ouders van Odiel.


















Na de puppy hebben we een stukje gekeken van de film 'Happy feet'.


Na de film hebben we chocomelk gedronken en koffiekoeken gegeten en toen was het tijd om buiten te spelen.
Na de speeltijd hebben de drie juffen nog een poppenspel gedaan (in de Julesklas) en zo waren we er klaar voor om de vakantie in te gaan...




Geen opmerkingen:

Een reactie posten