Lieve lezers

Leuk dat jullie een kijkje nemen op onze blog!
Via deze blog willen we graag belangrijke personen in het leven van onze kleine schatjes laten meevolgen met de schoolse activiteiten. Gewoon om jullie op de hoogte te houden, maar ook om eventueel een gesprekje te kunnen beginnen over spelletjes en/of gebeurtenissen in de klas.
Laat zeker een berichtje achter, wij vinden dat heel leuk om te lezen!

donderdag 29 maart 2012

Fietsen met paaseitjes?!

Morgen beginnen we onze dag met paaseitjes zoeken. De paashaas heeft eitjes verstopt in "den Hof". Laten wij nu dé zoekkampioenen van onze school zijn!!!
Papa's en mama's: kijk maar goed hoor morgen, want wij kunnen echt zoeken als de beste!!!
Als we daarna in de klas alle paaseitjes in de kleuters hun paasmandjes verdeeld hebben, mogen we er allemaal eentje (lees: een halve) proeven.
Na het proeven kijken we naar een quilt van de lente. We bekijken de situaties op de quilt en bespreken de voorwerpen en diertjes. Om af te sluiten, spelen we een telspelletje.

In de namiddag gaan we fietsen op de 'grote' koer. Vergeet jullie fietsjes niet mee te brengen naar school. We mogen op het fietsparcours rijden dat de politie kwam zetten. En er zijn zelfs echte stoplichten bij!
Dat wordt een superleuke dag om het tweede trimester af te sluiten.

We hebben gisteren allemaal onze eigen eiersalade gemaakt. Moeilijk hoor om te proeven of er nog een beetje zout en peper bijmoet. Maar... bij iedereen is het gelukt, het was lekker smullen!







Geen opmerkingen:

Een reactie posten