Lieve lezers

Leuk dat jullie een kijkje nemen op onze blog!
Via deze blog willen we graag belangrijke personen in het leven van onze kleine schatjes laten meevolgen met de schoolse activiteiten. Gewoon om jullie op de hoogte te houden, maar ook om eventueel een gesprekje te kunnen beginnen over spelletjes en/of gebeurtenissen in de klas.
Laat zeker een berichtje achter, wij vinden dat heel leuk om te lezen!

vrijdag 23 maart 2012

Welkom Jonas!

Juf Kim heeft vandaag afscheid genomen van ons klasje, maar... we hebben geluk!
Ze zal haar laatste stageperiode (als het bijna moederdag is) twee weken in de derde kleuterklas staan. Omdat de kikkertjes op donderdag en vrijdag dan bij ons zitten, zullen we haar dan toch nog in de klas hebben.

Volgende donderdag is het al een observatiedag voor de volgende stageperiode, dus dan komt ze gezellig nog eens kijken.

We zullen volgende week nog een beetje verderdoen met hetzelfde thema. De kleuters en juffen hebben goed gewerkt, de paasmandjes hangen allemaal klaar. Dus daar hebben we deze week geen werk meer aan.

Doordat juf Eline tijdens de stage voltijds gewerkt heeft om juf Birgit te  begeleiden, zal ze volgende week niet moeten werken. Vandaar dat de kikkertjes en de piraatjes heel de week samen zullen zitten.

Op vrijdagochtend gaan we paaseitjes zoeken (dat zal tegen 9u zijn) en mogen de papa's, mama's, opa's of oma's mee helpen zoeken.



Jonas

Jonas heeft ondertussen al twee weken in de kikkerklas gezeten, maar voor juf Vera en de piraatjes is hij toch nog een beetje nieuw... Hij is nog niet zo lang verhuist naar Bassevelde. We hopen dat hij zich snel goed zal voelen in onze klas!


Dinsdag is het zwemmen: zwemgerief niet vergeten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten