Lieve lezers

Leuk dat jullie een kijkje nemen op onze blog!
Via deze blog willen we graag belangrijke personen in het leven van onze kleine schatjes laten meevolgen met de schoolse activiteiten. Gewoon om jullie op de hoogte te houden, maar ook om eventueel een gesprekje te kunnen beginnen over spelletjes en/of gebeurtenissen in de klas.
Laat zeker een berichtje achter, wij vinden dat heel leuk om te lezen!

donderdag 1 maart 2012

Maandag een nieuw thema...

Oke, we plakken er nog 1 dagje aan met de draken en dan zullen we een nieuw thema starten: Alle kleuren van de regenboog!

Kunnen jullie maandag een voorwerp (niet té groot, aub) meebrengen in 1 kleur? Jullie mogen zelf kiezen welke kleur. Oh ja: we gaan ermee knutselen, dus we geven het niet terug mee naar huis.

We gaan voor blauw, rood, geel, groen, oranje, paars, bruinwit, zwart, roze en grijs!!!

PS: Het voorwerp kan een (oude) tandenborstel zijn, een ballon, een plastiek dekseltje, dopje van een fles, stukje speelgoed, ... Kan vanalles zijn, maakt niet uit. Zoveel mogelijk in 1 kleur, zodat we de voorwerpen kunnen sorteren. Jullie mogen natuurlijk ook meerdere dingen meenemen, hoe meer we hebben, hoe leuker het wordt!

2 opmerkingen:

  1. weet niet of je nog even gaat kijken op de reactie maar kan je misschien ideetjes aanbrengen wat betreft het voorwerp heb nl. geen idee groetjes prettig weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb er een PS aan toegevoegd. Hopelijk is het nu wel duidelijk. Sorry voor het misverstand. Fijn weekend en tot maandag!

    BeantwoordenVerwijderen