Lieve lezers

Leuk dat jullie een kijkje nemen op onze blog!
Via deze blog willen we graag belangrijke personen in het leven van onze kleine schatjes laten meevolgen met de schoolse activiteiten. Gewoon om jullie op de hoogte te houden, maar ook om eventueel een gesprekje te kunnen beginnen over spelletjes en/of gebeurtenissen in de klas.
Laat zeker een berichtje achter, wij vinden dat heel leuk om te lezen!

zaterdag 14 december 2013

Nieuwjaarsbrieven

Onze 'nieuwjaarsbrieven' zijn klaar. Juf is nog een beetje bezig aan de afwerking en het inpakken, maar de Piraten hebben vorige week heel hard gewerkt. Volgende week maken we nog een rendiertje en veranderen we ook onszelf in een rendier. ;) Juf heeft veel lichtjes in onze klas gehangen en als we 's ochtends bij het onthaal (dan is het nog een beetje donker buiten) alle kerstlichtjes aandoen, hebben we het supergezellig!
We ritmeren met het versje, kijken naar een kerstprent, spelen met het versje, dansen op kerstmuziek, maken zelf muziek, spelen een gezelschapsspel en bij juf Carla doen jullie ook nog hele leuke dingen. Woensdag beginnen jullie al met twee verjaardagen. Alif en Arvid verjaren op dezelfde dag!

Vrijdag mogen we om 14u30 op de grote koer spelen, er is een dj (dj Kristof), we krijgen warme chocolademelk, we eten cake en zullen dansend de vakantie inzetten! Komen jullie tegen 15u ook meedoen? Dat belooft een echte feestvakantie te worden!!!

Na de vakantie zullen we drie weken rond Jungleboek werken, want op het grootouderfeest brengen we de musical van Jungleboek. Zet vrijdagnamiddag, 24 januari maar alvast op de kalender (uitnodiging volgt nog).
Als jullie thuis materiaal hebben dat we kunnen gebruiken, mag je het zeker meegeven. Toevallig op de zolder nog een palmboom of een kano? Of misschien hebben jullie een apenpak, berenpak, olifantenoren?? We horen het graag...

PS: Wat vinden jullie van onze kerstboom? De kleuters hebben héél goed samengewerkt en hem zonder hulp vd juf versierd. Super, toch?




Geen opmerkingen:

Een reactie posten