Lieve lezers

Leuk dat jullie een kijkje nemen op onze blog!
Via deze blog willen we graag belangrijke personen in het leven van onze kleine schatjes laten meevolgen met de schoolse activiteiten. Gewoon om jullie op de hoogte te houden, maar ook om eventueel een gesprekje te kunnen beginnen over spelletjes en/of gebeurtenissen in de klas.
Laat zeker een berichtje achter, wij vinden dat heel leuk om te lezen!

maandag 2 december 2013

Hij komt.... hij komt....



Spannend, he!?
Nog drie keer slapen en Sinterklaas komt naar onze klas!
We kregen vandaag een brief van de Sint (én een mooie poster met letters) en daarin stond dat hij onze brief ontvangen had en dat hij donderdag een verrassing voor ons had. Wat zou dat zijn? We hadden geen kadootjes gevraagd, maar we wilden eigenlijk wel graag mee met de Juleskes naar Pretland (en de Kikkers ook!). Zou Sinterklaas Pretland wel kennen?

Sinterklaas op zijn witte paard

We zijn voor donderdag kronen aan het maken, we kijken in de speelgoedboeken, we verkleden ons in de poppenhoek in Sint en Piet en spelen er met de juten zak van de sint en met de kadootjes, we spelen een zwarte pietenspelletje op de i-pad, we spelen met de boot van Sinterklaas, spelen met de poppenkastpoppen van Sint, Pieten en het paard. Kortom: heel onze klas in ondergedompeld in dit superleuke thema. We kunnen er maar geen genoeg van krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten