Lieve lezers

Leuk dat jullie een kijkje nemen op onze blog!
Via deze blog willen we graag belangrijke personen in het leven van onze kleine schatjes laten meevolgen met de schoolse activiteiten. Gewoon om jullie op de hoogte te houden, maar ook om eventueel een gesprekje te kunnen beginnen over spelletjes en/of gebeurtenissen in de klas.
Laat zeker een berichtje achter, wij vinden dat heel leuk om te lezen!

dinsdag 10 december 2013

Toneel: blaaskop

Vanmiddag gingen we naar toneel in de Bijenkorf in Assenede. We mochten op kussentjes heel dichtbij de spelers zitten. Er was een vrouw met een tuba en een man met een saxofoon. Ze vertelden het verhaal over Blaaskop (een vlieg) die zijn vriendin kwijt is: Anja. Er kwam veel muziek aan te pas met hier en daar een stuk waar we mochten meedoen. De kleuters vonden het heel leuk!
Dank je wel, lieve papa, mama's en opa om ons te brengen en halen!!

Verder hebben we in onze klas al twee dagen heel hard gewerkt. We zijn druk bezig aan onze nieuwjaarsbrieven. Morgen nog een voormiddag en dan zijn ze af. We kennen ons versje al een beetje en zullen nog veel oefenen, maar daar hebben we nog veel tijd voor.
Vandaag zijn er een aantal kleuters die een kerstboom getekend hebben, wat kunnen wij dat al goed! Leuk om al die verschillende bomen te zien.

Voordat we binnen kunnen,

moeten we nog wachten,

want de vorige voorstelling was nog niet klaar.

Maar toen was het ook al gezellig, hoor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten